Mer om lokalene

banner1   banner2

Storsalen

Storsalen er det største rommet på Menighetssenteret. I salen er det en lav scene, flygel, lerret, videokanon og lydanlegg med mikrofon og høyttalere. Flipover tilgjengelig ved behov. Storsalen har plass til 120 personer i kinooppsett (kun stoler) og 80 personer med klasseromoppsett (bord). Det er vinduer langs 2 av 4 vegger i storsalen som gir godt dagslys. Vinduene kan blendes. Fra storsalen er det også mulig å åpne inn til lillesalen for å utvide arealet. Totalt kan man rigge til 100 sitteplasser med bord i begge salene.

Lillesalen

Lillesalen ligger vegg i vegg med storsalen. I lillesalen er det vinduer langs en vegg. Vinduene kan blendes og det er dempingsmuligheter for lys. Salen har til daglig oppsett med 5 bord og 20 stoler. Fra lillesalen er det også mulig å åpne inn til storsalen for å utvide arealet. Totalt kan man rigge til 100 sitteplasser med bord i begge salene.

Aktivitetsrommet

Aktivitetsrommet ligger i kjelleren og er nylig pusset opp (nytt gulvbelegg og malt). I rommet finnes piano, lite flyttbart "alter" og 10 bord/20 stoler. Smale kjellervinduer gir noe dagslys. I tillegg til taklys er det lysskinner på veggene. Det er utgang til bakgård/hage fra aktivitetsrommet, og rommet er oppvarmet med varmepumpe.

Loftstuen

Loftstuen har skråtak og utgang til altan (15m2). Loftstuen har til daglig oppsett med 9 bord, 4 sofaer, 26 stole og stor tusjtavle. Vinduer på to kortvegger. Elektrisk oppvarming.

Undervisningsrom 1

Undervisningsrom 1 har inngang fra første trappeavsats og passer til grupper fra 15-25 personer alt avhengig av oppsett. Møterommet har til daglig klasseromsoppsett med 6 bord og 12 stoler. Rommet innholder ellers tusjtavle og lerret. Dagslys fra vinduer på 2 vegger.

Kjøkkenet

Kjøkkenet på Menighetssenteret ligger i tilknytning til foaje. På kjøkkenet finnes oppvaskmaskin, 2 kaffemaskiner, vannkoker og komfyr med kokeplater. Dekketøy til i underkant av 100 personer. På kjøkkenet er det også tilgang til lite kjølerom.

Foajeen

Foajeen leies ikke ut separat men er et fellesområde som ligger mellom inngangsdør, kjøkken, trappehus, utgang til veranda/bakgård og lillesal/storsal. Foajeen fungerer imidlertid godt til kaffebufeeter og andre enkle matbufeeter og gjør at man kan rigge klart mens det foregår andre aktiviteter i f.eks. storsalen.

Kontoret

Kontoret skal leies ut til en fast leietaker. Se mer om utleie av kontoret.